We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

CBSplus

CBSplus (havo-mavo) is een school, waar we leerlingen voorbereiden op het werken in een (eigen) bedrijf. Ze leren samenwerken, onderzoeken, ondernemen en presenteren. Zo ontdekken zij hun talenten. Bij elk vak maakt de leerling kennis met de praktijk, door een excursie, gastdocent, project of het opzetten van een onderneming.

Leerlingen ontvangen naast hun diploma het VECON-businesscertificaat. In 2016 had de havo een slagingspercentage van 100%.

De school neemt leerlingen aan met een havo- mavo/havo- en mavo-advies. Leerlingen met een havo/vwo-, vmbo-t/g- of vmbo-g-advies bespreken we eerst met de ouders en de basisschool.