We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

CBSplus

CBSplus (voorheen Calvijn Business School / Maarten Luther) is een school met havo/mavo-brugklassen. Het is een kleine en veilige school. Leerlingen leren hier snel iedereen kennen zodat zij zich snel thuisvoelen. Dat vinden wij heel belangrijk. Want als leerlingen zich goed en veilig voelen, dan kunnen zij het beste uit zichzelf halen. En CBSplus helpt leerlingen daarbij!

De school neemt leerlingen aan met een havo-, mavo/havo- en mavo-advies. Leerlingen met een havo/vwo-, vmbo-t/g- of vmbo-g-advies bespreken we eerst met de ouders en de basisschool.