We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Focus Beroepsacademie

Focus Beroepsacademie is een samenwerkingsschool tussen OZHW, CSG Calvijn en de mbo-scholen ROC Albeda College en ROC Da Vinci College.

Het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo) heeft op dit moment ongeveer 700 leerlingen en biedt onderwijs in de basis- en kaderberoepsgerichte leerwegen. Het aantal leerlingen in basis- en kaderberoepsgerichte leerwegen is ongeveer gelijk. Focus Beroepsacademie leidt vmbo-leerlingen op tot zelfstandige en verantwoordelijke mensen. Zij doet dit in samenwerking met de mbo-scholen en het bedrijfsleven. Het aanbod van beroepsopleidingen in de bovenbouw van het vmbo is zeer gevarieerd. De school leidt op tot het vmbo-kader- en vmbo-basis-diploma.

De school neemt leerlingen met een vmbo-k/g, vmbo-k, vmbo-b/k en vmbo-b-advies. Ook leerlingen die extra begeleiding nodig hebben (lwoo), zijn welkom.