We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Juliana

Juliana (vmbo-t, -t/g en -g) is een school met ongeveer 400 leerlingen. De school draagt al jaren het predicaat 'excellente school'. Dit heeft zij gekregen vanwege het succesvolle onderwijsconcept van onder andere thuiswerkvrij onderwijs.

Iedereen kent elkaar bij op Juliana. Begeleiding en aandacht voor leerlingen zijn dan ook belangrijke pijlers van het onderwijs. De mentor is hierbij ook heel belangrijk. Hij komt in het eerste jaar op huisbezoek, ondersteunt leerlingen met het schoolwerk en onderhoudt contact met de ouders.

Leerlingen krijgen vanaf het eerste jaar extra lessen Nederlands en wiskunde/rekenen. Alle leerlingen van Juliana hebben een eigen laptop, die ze in veel lessen gebruiken. 

De school neemt leerlingen aan met een vmbo-t-, vmbo-t/g-, vmbo-g- en vmbo-g/k-advies. Ook leerlingen die leerwegondersteunend onderwijs (lwoo) nodig hebben zijn welkom.