We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Meerpaal

De Meerpaal is een vmbo (t, k, b) met ruim 500 leerlingen die allemaal leerweg- ondersteunend onderwijs (lwoo) nodig hebben. De klassen zijn kleiner dan op andere scholen. Er zitten maximaal 17 leerlingen in.

De school vindt het haar opdracht deze leerlingen te begeleiden naar een vmbo-diploma en hen een positieve persoonlijke ontwikkeling te laten doormaken. De Meerpaal werkt met door leerlingen en docenten vastgestelde leerdoelen. Vakken als drama en sociale vaardigheden zitten in het vakkenpakket.

De Meerpaal heeft hoge slagingspercentages. In 2016 slaagde zowel voor vmbo-kader als voor vmbo-basis 100% van de leerlingen.

De Meerpaal neemt leerlingen met een vmbo-advies aan, van vmbo-t tot en met vmbo-b die extra begeleiding nodig hebben.