We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Uitnodiging jaarlijkse kerstviering in de Laurenskerk

Op maandagavond 17 december a.s. om 20.00 uur vindt in de Laurenskerk, Grote Kerkplein 15 te Rotterdam onze jaarlijkse kerstviering plaats. Het thema van de kerstviering dit jaar is ‘Warm of Koud’.

Net als andere jaren zit de viering vol met muziek, met onder andere het koor van (oud-)medewerkers en ouders onder leiding van Wil Kania. Daarnaast leveren diverse leerlingen en medewerkers van de Calvijnscholen op muzikale wijze hun medewerking aan deze avond. Naast het zingen van liederen, gaan wij op diverse andere manieren in op het thema van dit jaar. We willen niet te veel verklappen, dus kom vooral langs en vier Kerst met ons mee!

De catering wordt wederom verzorgd door leerlingen van Focus Beroepsacademie. Het zijn allemaal ingrediënten voor een prachtige viering en een mooi samenzijn!

Iedereen is van harte welkom!

De Laurenskerk opent haar deuren om 19.45 uur. De kerk is gemakkelijk te
bereiken vanaf metrostation Beurs en metro- en N.S.-station Blaak.