We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Reünie 18 april 2020

Op zaterdag 18 april 2020 organiseren wij de grote reünie van (Johannes) Calvijn-Vreewijk ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van onze school en het 70-jarig bestaan van het gymnasium. Het wordt een middag die vooral in het teken staat van ontmoetingen en herinneringen ophalen, onder het genot van een drankje en een hapje. 

Ter gelegenheid van deze reünie is vanaf nu www.reuniejohannescalvijnvreewijk.nl online, een speciale website met alle informatie. Ook kunt u zich hier inschrijven en zien wie zich al heeft aangemeld.

Ons doel is zoveel mogelijk potentiële reünisten over de reünie te informeren via diverse kanalen. Helaas komt het voor dat we sommige mensen toch niet bereiken. Daarom is ons vriendelijke verzoek om dit nieuws zoveel mogelijk te verspreiden, bijvoorbeeld via Facebook, Instagram en LinkedIn, maar natuurlijk ook buiten de sociale media. Voor vragen of opmerkingen over de reünie kunt u via reunievreewijk@calvijn.nl contact opnemen met de reüniecommissie.