We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Scholenmarkt voor havo/vwo-leerlingen in het Maasgebouw van de Kuip

Op maandag 27 januari organiseren het Avicenna College, de Calvijn Business School, het Montfort College, OSG Hugo de Groot en het Zuider Gymnasium voor het eerst een gezamenlijke havo/vwo-scholenmarkt. Leerlingen met een havo-/vwo-advies hebben namelijk genoeg te kiezen op Zuid!

Op de scholenmarkt zullen de vijf middelbare scholen zich presenteren. Er zijn docenten en leerlingen aanwezig om de leerlingen en hun ouders te woord te staan. Zij zullen vertellen waarom zij zo enthousiast zijn over hun school en hun onderwijs. Zo krijgen ouders en leerlingen een goede indruk van de veelzijdigheid van het havo/vwo-onderwijs op Zuid. Ook de Erasmus Universiteit presenteert zich. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan een rondleiding in De Kuip.

We zetten de praktische informatie nog even op een rijtje:
Datum en tijd: Maandag 27 januari van 17.30 tot 20.30 uur 
Locatie: Het Maasgebouw van de Kuip 
Doelgroep: Leerlingen uit groep 7/8 die een havo-/vwo-advies verwachten

Scholenmarkt-Zuid-flyer.jpg#asset:9356