We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Calvijn Juliana pilotschool Numo

Calvijn Juliana is dit jaar een pilotschool van het Numo. Dit is een digitaal programma waarmee leerlingen heel gericht en gepersonaliseerd kunnen werken aan de kernvaardigheden voor Nederlands, Engels en rekenen.

De leerlingen van Juliana maken elk jaar Diatoetsen en de uitslag daarvan geeft de school inzicht in hun groei op het gebied van Nederlands, Engels en rekenen. Numo sluit naadloos op deze ontwikkelingen en leerbehoeftes van de leerlingen aan.

Dhr. Van de Berg, coördinator bij Calvijn Juliana, is nauw betrokken geweest bij het uitrollen van Numo op school. Na een jaar hebben de makers van dit programma een evaluatie geschreven over de resultaten en opbrengsten. Lees daar hier meer over.