We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Reünie 18 april 2020 geannuleerd

Als gevolg van het coronavirus hebben wij helaas moeten besluiten om onze reünie van 18 april 2020 te annuleren.

Het lijkt niet reëel om nog voor de zomervakantie een nieuwe datum te vinden. Zoals u zult begrijpen zal alle aandacht de komende tijd uitgaan naar onze leerlingen en het onderwijsproces.

Uiteraard is overwogen om alvast een nieuwe datum in het najaar te plannen. Gezien de extra inspanningen die wij volgend jaar verwachten vanwege o.a. de verhuizing van de school is besloten hier niet verder mee door te gaan.

Wij betreuren het enorm dat de reünie niet door kan gaan maar wij hopen uiteraard op jullie begrip voor de genomen beslissingen. Iedereen die ingeschreven en betaald heeft zullen wij in de komende periode terugbetalen.

reunie-cancelled.jpg#asset:9704