We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Perspectief op jouw toekomst

1
Ondersteuning en begeleiding

Ondersteuning van leerlingen is heel belangrijk op de Calvijnscholen. We willen onze leerlingen een leerzame en fijne tijd geven. In een aantal documenten hebben we beschreven hoe we de ondersteuning binnen Calvijn hebben ingevuld.

Over ons

Calvijn is een brede christelijke scholengemeenschap. Op verschillende scholen geven wij jongeren een perspectief op een goede toekomst. Met onze scholen in Rotterdam en Barendrecht hebben we alle niveaus in huis; van vwo tot vmbo-basis. We geven leerlingen onderwijs dat past bij hun persoonlijke ontwikkeling en mogelijkheden. Zo groeien ze op tot zelfbewuste jongeren met oog voor de samenleving waarin we leven. Vanuit onze christelijke identiteit delen we de opvatting dat iedereen bij ons op school waardevol en welkom is ongeacht geloof of afkomst. Met deze identiteit geven we betekenis aan het onderwijs.