We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Reglement

Het schoolreglement bevat regelingen met betrekking tot de gang van zaken binnen de Calvijnscholen. Er staan afspraken en procedures in waar directie, medewerkers en leerlingen direct of indirect mee te maken hebben. Deze geven richting aan de wijze waarop zij in voorkomende gevallen dienen te handelen. .

Het volledige reglement omvat vier hoofdstukken, waarvan het CVO-reglement het eerste hoofdstuk vormt. Hoofdstuk 2 bevat aanvullende regels voor onze scholengemeenschap, inclusief een veiligheidsparagraaf. Hoofdstuk 3 bevat het leerlingenstatuut en het vierde hoofdstuk omvat enkele huisregels