We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Stage lopen

CSG Calvijn stimuleert jongeren om voor een baan in het onderwijs te kiezen. Het onderwijs is een manier om van betekenis te zijn voor jongeren in een dynamische werkomgeving.  

Wij maken deel uit van de Opleidingsschool Rotterdam (OSR). De OSR is een samenwerkingsverband van drie lerarenopleidingen en negen vo-scholen van drie schoolbesturen in de regio Rotterdam. Studenten worden via het OSR-traject geplaatst door de schoolcoördinator op de verschillende scholen. 

Naast de begeleiding van studenten investeren wij ook in nieuwe docenten. Elke docent krijgt een eigen coach en nieuwe docenten nemen deel aan intervisie bijeenkomsten op de school. 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over stagelopen? Neem dan contact op met de schoolcoördinator L.J (Lianne) de Koning, schoolcoördinator via stage@calvijn.nl